Pstruh s bylinkovou nádivkou

Ingredience


Bylinky čerstvé - svazek 1 hrst
Mléko polotučné 1 dl
Paprika mletá sladká 1 kávová lžička
Pepř černý mletý 1 špetka
Pstruh 4 ks
Sůl 1 špetka
Vegeta 1 kávová lžička
Vejce slepičí 2 ks
Žemle tuková 2 ks
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Vykucháme, omyjeme a osolíme ryby, po chvíli omyjeme a celé nasolíme.
  2. Z nakrájené žemle, mléka, žloutků, tuhého sněhu z bílků, bylinek, soli, vegety a koření si připravíme nádivku.
  3. Naplníme nádivkou pstruhy, zašijeme nití a dáme do rozpáleného oleje.
  4. 10 minut pečeme po každé straně.