Pstruh s bylinkovou nádivkou
Ingredience
Bylinky čerstvé - svazek |
1 hrst |
Mléko polotučné |
1 dl |
Paprika mletá sladká |
1 kávová lžička |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
Pstruh |
4 ks |
Sůl |
1 špetka |
Vegeta |
1 kávová lžička |
Vejce slepičí |
2 ks |
Žemle tuková |
2 ks |
-
Doba přípravy: 40 min
-
Doba vaření: 0 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Vykucháme, omyjeme a osolíme ryby, po chvíli omyjeme a celé nasolíme.
- Z nakrájené žemle, mléka, žloutků, tuhého sněhu z bílků, bylinek, soli, vegety a koření si připravíme nádivku.
- Naplníme nádivkou pstruhy, zašijeme nití a dáme do rozpáleného oleje.
- 10 minut pečeme po každé straně.