Grilované ovoce na jehle

Grilované ovoce na jehle - obrázek

Ingredience


Ananas 500 g
Citronová šťáva 1 polévková lžíce
Jahody 500 g
Máslo 1 polévková lžíce
Nektarinka 500 g
Skořice mletá 1 kávová lžička
Zmrzlina vanilková 600 ml
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Omyté a osušené ovoce nakrájíme na kousky a střídavě napichujeme na špejle.
  2. Rozehřáté máslo smícháme se skořicí a citronovou šťávou. Směsí potřeme připravené ovocné špízy.
  3. Špízy rozložíme na rošt grilu a grilujeme asi 5 minut. Během grilování jednou obrátíme.
  4. Ovocné špízy podáváme teplé, zvlášť v mističce podáváme vanilkovou zmrzlinu.