Krevety s česnekovou omáčkou

Ingredience


Česnek 2 stroužek
Feferony 1 ks
Krevety tygří - loupané 300 g
Olej olivový 3 polévková lžíce
Pepř černý mletý 2 špetka
Rajčata loupaná (konzervovaná) 800 g
Rozmarýn 2 polévková lžíce
Sůl 2 špetka
Tymián 4 špetka
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Krevety očistíme, česnek nakrájíme na kousky, feferonku na kolečka a bylinky potrháme. Na oleji osmahneme česnek, feferonku, bylinky a potom opečeme krevety ze všech stran. Krevety vyjmeme a udržujeme v teple.
  2. Rajčata necháme okapat, potom je rozmačkáme, přidáme na pánev a asi 10 minut dusíme, ochutíme oslí, pepřem a na talíři krevety polijeme omáčkou.