Rychlý vepřový guláš

Rychlý vepřový guláš - obrázek

Ingredience


Bujón hovězí 1 kostka
Česnek 2 stroužek
Cibule 2 ks
Feferony 1 ks
Gulášové koření 2 polévková lžíce
Paprika mletá sladká 1 polévková lžíce
Paprikové lusky čerstvé 1 ks
Pepř černý mletý 1 kávová lžička
Rajčata 1 ks
Sůl 1 kávová lžička
Vepřová plec 500 g
Vepřové sádlo škvařené 2 polévková lžíce
Voda pitná 500 ml
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Maso nakrájíme na kostky a posypeme gulášovým kořením.
  2. Oloupanou, na jemno nakrájenou cibuli osmažíme na sádle do zlatova, pak přidáme mletou papriku a maso a krátce orestujeme. Podlijeme vodou, přidáme na kostky nakrájenou papriku, rajče, kostku bujónu a dusíme pod pokličkou do měkka.
  3. Nakonec dochutíme solí, pepřem, česnekem a feferonkou a zahustíme jíškou.