Lázeňská kachní stehna
Ingredience
Cibule |
4 ks |
Kachní stehna |
600 g |
Máslo čerstvé |
40 g |
Mrkev |
3 ks |
Sůl |
1 kávová lžička |
Víno bílé |
150 ml |
Žampiony čerstvé |
200 g |
-
Doba přípravy: 20 min
-
Doba vaření: 50 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Očištěná kachní stehna nakrájíme na menší kousky, větší kosti vykrojíme.
- Remosku vyložíme pečicím papírem, vložíme do ní osolené kachní maso a dáme péct.
- Na másle osmahneme očištěnou, na kolečka nakrájenou mrkev a cibuli, po chvíli vmícháme na plátky nakrájené žampiony a směs přidáme k masu do remosky. Vše podlijeme vínem a pečeme doměkka.