Pudinkové hody II

Ingredience


Cukr krupice 3 polévková lžíce
Cukr vanilka 2 ks
Mléko polotučné 1.5 l
Ostružiny 250 g
Puding s příchutí karamel v prášku 1 balení
Pudinkový prášek - čokoládový 1 balení
Pudinkový prášek - vanilkový 1 balení
Smetana 250 ml
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Vždy z 0,5 litru mléka, 1 lžíce cukru a 1 pudinkového prášku uvaříme odděleně vanilkový, čokoládový a karamelový pudink.
  2. Formu vypláchneme studenou vodou a pak do ní postupně nalijeme za sebou vlažný vanilkový, karamelový a čokoládový pudink tak, aby každý tvořil jednu vrstvu.
  3. Formu vložíme do chladničky a pudink necháme do druhého dne chladit.
  4. Pak pudinkovou bábovku vyklopíme na plochou mísu, střed naplníme rozmačkanými ostružinami s vanilkovým cukrem a celou potřeme do tuha našlehanou smetanou.