Kokosové řezy z remosky

Kokosové řezy z remosky - obrázek

Ingredience


Cukr moučkový 100 g
Hera 80 g
Kokos 40 g
Kypřící prášek do pečiva 1.5 kávová lžička
Mléko polotučné 100 ml
Mouka polohrubá 125 g
Mouka pšeničná hrubá 2 polévková lžíce
Tuk 1 polévková lžíce
Vejce slepičí 2 ks
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. V míse utřeme moučkový cukr s Herou a se žloutky. Potom střídavě přidáváme kokos, vlažné mléko a mouku smíchanou s práškem do pečiva. Nakonec zlehka vmícháme pevný sníh ušlehaný z bílků.
  2. Připravené těsto vložíme do tukem vymazané a hrubou moukou vysypané remosky. Pečeme asi 30 minut, po upečení nakrájíme na řezy.