Hermelín zapečený s bramborami a cibulí
Ingredience
Brambory vařené |
4 ks |
Cibule |
2 ks |
Kečup |
2 polévková lžíce |
Petržel |
1 polévková lžíce |
Sýr Hermelín (Camember, Encián) |
240 g |
Vepřové sádlo škvařené |
1 polévková lžíce |
-
Doba přípravy: 15 min
-
Doba vaření: 10 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Čtyři čtverce alobalu potřeme sádlem a rozdělíme na ně vařené, na kostky nakrájené brambory. Na brambory položíme vždy polovinu sýru řeznou plochou dolů, zakapeme kečupem, poklademe kolečky oloupané cibule a nasekanou petrželkou.
- Alobal dobře zabalíme a balíčky vložíme do suché remosky.
- Pečeme asi 10 minut.