Krkovička pod sýrovou čepicí

Krkovička pod sýrovou čepicí - obrázek

Ingredience


Cibule 4 ks
Hovězí vývar základní 100 ml
Jogurt bílý 150 g
Olej rostlinný 40 ml
Paprika mletá sladká 1 kávová lžička
Sůl 1 kávová lžička
Sýr Eidam cihla 40% 250 g
Vepřová krkovička 600 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Oloupanou cibuli nakrájíme na půlkolečka, osmahneme na oleji a urovnáme do remosky.
  2. Plátky krkovičky naklepeme, osolíme, okořeníme paprikou a položíme na cibuli. Podlijeme vývarem a pečeme asi 25 minut.
  3. Jogurt smícháme s nastrouhaným sýrem, naneseme na maso a pokrm ještě nejméně 20 minut dopékáme.