Pečený kořeněný bůček na topinkách

Ingredience


Česnek 2 stroužek
Chléb konzumní 4 krajíc
Hořčice plnotučná 4 kávová lžička
Kmín celý 1 kávová lžička
Křen 50 g
Olej rostlinný 50 ml
Pepř černý mletý 1 špetka
Sůl 1 kávová lžička
Vepřový bok 400 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Vepřový bůček nakrájíme na plátky, potřeme prolisovaným česnekem, okmínujeme, osolíme a opepříme.
  2. Připravené plátky vložíme do vodou vypláchnuté remosky a upečeme je.
  3. Na pánvi na oleji osmažíme krajíce chleba, které na talíři potřeme hořčicí a obložíme plátky upečeného, ještě horkého bůčku. Povrch posypeme nastrouhaným křenem.