Krůtí řízky zapečené s klobásou a sýrem

Ingredience


Cibule 2 ks
Kečup 1 polévková lžíce
Klobása vepřová 150 g
Krůtí prsa 600 g
Mouka pšeničná hladká T 650 2 polévková lžíce
Olej rostlinný 100 ml
Sůl 1 kávová lžička
Sýr Eidam uzený 45% 100 g
Vývar drůbeží 250 ml
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Krůtí řízky nakrájené z prsou osolíme a obalíme v hladké mouce. Osmažíme je na rozpáleném oleji dorůžova.
  2. Remosku na dně vymažeme olejem a poklademe kolečky oloupané cibule. Na cibuli položíme osmažené řízky a vše podlijeme trochou vývaru. Další vrstvu tvoří kolečka klobásy, která posypeme nastrouhaným sýrem a pokapeme kečupem.
  3. Pokrm zapékáme asi 30 minut, pokud je třeba, přikryjeme povrch alobalem.