Filé s pikantní pastou
Ingredience
Citronová šťáva |
1 polévková lžíce |
Filé rybí |
600 g |
Máslo čerstvé |
40 g |
Strouhanka |
2 polévková lžíce |
Sůl |
1 kávová lžička |
Chilli koření mleté |
0.5 kávová lžička |
Hořčice plnotučná |
1 polévková lžíce |
Majoránka |
1 kávová lžička |
Olej rostlinný |
2 polévková lžíce |
Paprika mletá sladká |
2 kávová lžička |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
-
Doba přípravy: 20 min
-
Doba vaření: 20 min
-
Počet porcí: 4 porce
- V misce utřeme olej s hořčicí, majoránkou, chilli kořením, mletou paprikou a pepřem.
- Porce filé osolíme a potřeme připravenou pastou. Necháme asi 1 hodinu v chladničce odležet.
- Potom porce filé urovnáme do remosky vyložené pečicím papírem, zakapeme citronovou šťávou a rozpuštěným máslem. Povrch posypeme strouhankou.
- Pokrm pečeme asi 20 minut.