Zvěřinové karbanátky
Ingredience
Cibule |
1 ks |
Majoránka |
1 polévková lžíce |
Mléko polotučné |
1 dl |
Olej rostlinný |
2 dl |
Pepř černý mletý |
1 kávová lžička |
Rohlíky bílé |
2 ks |
Srnčí plec |
400 g |
Sůl |
2 kávová lžička |
Vejce slepičí |
2 ks |
Vepřová plec |
250 g |
-
Doba přípravy: 30 min
-
Doba vaření: 20 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Odblaněnou srnčí plec umeleme spolu s vepřovým, přidáme v mléce namočené a vymačkané rohlíky, na drobno nakrájenou cibuli, vejce, sůl a koření a řádně promícháme.
- Ze směsi tvoříme placičky, které smažíme po obou stranách na oleji.