Buchta fešák
Ingredience
Cukr moučkový |
200 g |
Kakao |
2 polévková lžíce |
Kypřicí prášek do pečiva |
1 balení |
Mléko polotučné |
250 ml |
Mouka polohrubá |
400 g |
Olej rostlinný |
200 ml |
Vejce slepičí |
3 ks |
Cukr moučkový |
2 polévková lžíce |
Mléko polotučné |
100 ml |
Pudinkový prášek - vanilkový |
0.5 balení |
Tvaroh měkký |
250 g |
Vejce slepičí |
1 ks |
-
Doba přípravy: 20 min
-
Doba vaření: 30 min
-
Počet porcí: 12 porcí
- V míse smícháme všechny suroviny na těsto. Těsto vlijeme na plech s okrajem vyložený pečicím papírem.
- Připravíme náplň: Tvaroh rozmícháme s vejcem, pudinkovým práškem a cukrem. Přilijeme tolik mléka, aby vznikl hladký krém.
- Náplň vlijeme na těsto a vidličkou nebo vařečkou ji s těstem promícháme, aby vznikl pěkný vlnkovaný vzor.
- Pečeme ve středně vyhřáté troubě 25-30 minut.