Buchta fešák

Buchta fešák - obrázek

Ingredience


Cukr moučkový 200 g
Kakao 2 polévková lžíce
Kypřicí prášek do pečiva 1 balení
Mléko polotučné 250 ml
Mouka polohrubá 400 g
Olej rostlinný 200 ml
Vejce slepičí 3 ks
Cukr moučkový 2 polévková lžíce
Mléko polotučné 100 ml
Pudinkový prášek - vanilkový 0.5 balení
Tvaroh měkký 250 g
Vejce slepičí 1 ks
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. V míse smícháme všechny suroviny na těsto. Těsto vlijeme na plech s okrajem vyložený pečicím papírem.
  2. Připravíme náplň: Tvaroh rozmícháme s vejcem, pudinkovým práškem a cukrem. Přilijeme tolik mléka, aby vznikl hladký krém.
  3. Náplň vlijeme na těsto a vidličkou nebo vařečkou ji s těstem promícháme, aby vznikl pěkný vlnkovaný vzor.
  4. Pečeme ve středně vyhřáté troubě 25-30 minut.