Pečené kuřecí paličky
Ingredience
Hořčice Dijonská |
1 polévková lžíce |
Kuřecí půlky s kůží |
8 ks |
Med včelí |
1 polévková lžíce |
Olej olivový |
1 polévková lžíce |
Omáčka sójová |
2 polévková lžíce |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
Sůl |
1 špetka |
-
Doba přípravy: 0 min
-
Doba vaření: 0 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Jednotlivé paličky třikrát až čtyřikrát, příčně, nakrojíme.
- Smícháme sojovou omáčku, med, olej a hořčici.
- Paličky ve směsi obalíme a necháme nejméně půl hodiny marinovat
- /v lednici přes noc/. Maso dáme na pekáč, plech vyložený pečícím
- papírem nebo zapékací nádoby.
- Pečeme v troubě na 200°C, občas obrátíme.