Vepřové na hořčici s kapustičkami

Ingredience


Hořčice 1 polévková lžíce
Kapusta růžičková 200 g
Máslo čerstvé 1 polévková lžíce
Mrkev kořen 200 g
Olej stolní 2 polévková lžíce
Pepř černý mletý 1 špetka
Sůl 1 kávová lžička
Vepřové maso libové 400 g
Voda pitná 1 l
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Na plátky nakrájíme maso, naklepeme, pomažeme hořčicí, osolíme a opepříme. Naložené plátky necháme v lednici 2 hodiny.
  2. Poté maso osmažíme dozlatova na rozpáleném oleji.
  3. Očistíme mrkev a kapustičky a opláchneme. Nakrájíme na kousky a uvaříme v osolené vodě doměkka.
  4. Poté vodu slijeme a zeleninu promícháme s máslem.
  5. Hotové maso podáváme se zeleninou.