Tatarák z lososa II
Ingredience
Cibule |
1 ks |
Cibule červená |
1 ks |
Citronová šťáva |
1 kávová lžička |
Hořčice dijonská |
1 kávová lžička |
Hořčice plnotučná |
1 kávová lžička |
Losos - filety |
200 g |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
Sůl |
1 špetka |
-
Doba přípravy: 15 min
-
Doba vaření: 0 min
-
Počet porcí: 2 porce
- Steak z lososa bez kůže a kostí jemně naškrábeme.
- Maso potom smícháme v míse s najemno nakrájenou žlutou i červenou cibulí ( cibule nemusíme použít celé, záleží na chuti). Po lžičkách vmícháme oba druhy hořčice, směs osolíme a opepříme. Vidličkou vše dobře vymícháme.
- Nakonec tatarák ochutíme citronovou šťávou.