Salát z quinoy a sušených rajčat
Ingredience
Cibule |
1 ks |
Citrony |
0.5 ks |
Olej olivový |
2 polévková lžíce |
Olivy černé |
50 g |
Pepř černý mletý |
7 g |
Petržel - nať |
4 polévková lžíce |
Quinoa |
120 g |
Rajčata sušená |
4 polévková lžíce |
Salát |
50 g |
Sůl |
7 g |
Sýr Feta |
150 g |
Voda pitná |
1 l |
-
Doba přípravy: 10 min
-
Doba vaření: 10 min
-
Počet porcí: 2 porce
- Quinou vaříme 8-10 minut v osolené vodě. Necháme ji okapat na cedníku.
- Cibuli a petrželku nakrájíme nadrobno. Rajčata a olivy nakrájíme na větší kousky. Fetu nadrobíme.
- Vše smícháme, osolíme, opepříme a zakápneme citronovou šťávou.
- Podáváme s listy salátu.