Salát z quinoy a sušených rajčat

Ingredience


Cibule 1 ks
Citrony 0.5 ks
Olej olivový 2 polévková lžíce
Olivy černé 50 g
Pepř černý mletý 7 g
Petržel - nať 4 polévková lžíce
Quinoa 120 g
Rajčata sušená 4 polévková lžíce
Salát 50 g
Sůl 7 g
Sýr Feta 150 g
Voda pitná 1 l
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Quinou vaříme 8-10 minut v osolené vodě. Necháme ji okapat na cedníku.
  2. Cibuli a petrželku nakrájíme nadrobno. Rajčata a olivy nakrájíme na větší kousky. Fetu nadrobíme.
  3. Vše smícháme, osolíme, opepříme a zakápneme citronovou šťávou.
  4. Podáváme s listy salátu.