Nejlepší čína z vepřového
Ingredience
Cibule |
1 ks |
Kari koření |
0.5 kávová lžička |
Olej rostlinný |
1 polévková lžíce |
Omáčka sójová |
2 polévková lžíce |
Paprika mletá sladká |
1 kávová lžička |
Paprikové lusky čerstvé |
2 ks |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
Pórek |
0.5 ks |
Solamyl |
2 kávová lžička |
Sůl |
1 špetka |
Vepřová kýta |
600 g |
Worcester (worcesterská omáčka) |
1 polévková lžíce |
-
Doba přípravy: 15 min
-
Doba vaření: 10 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Očištěnou vepřovou kýtu, papriky, pórek a cibuli nakrájíme na zhruba stejné kousky. Vsypeme do mísy, osolíme, opepříme, okořeníme mletou paprikou, přidáme worcester, sójovou omáčku, kari koření, Solamyl a olej. Směs promícháme a necháme chvíli v chladu proležet.
- Potom směs smažíme na pánvi do změknutí masa a ihned podáváme.