Čokoládovo-ořechové nanuky

Ingredience


Kakao - prášek 30 g
Mléko mandlové 350 ml
Ořechy Kešu 220 g
Sirup agávový Bio 80 ml
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Nesolené kešu ořechy předem namočíme do studené vody na 2 hodiny.
  2. Do mixeru vlijeme mandlové mléko, přidáme kešu ořechy, agávový sirup a kakaový prášek. Vše umixujeme dohladka.
  3. Rozmixovanou směs nalijeme do formy na nanuky a necháme chladnout 1-2 hodiny, směs má ztuhnout.
  4. Do nanuků potom zapíchneme tyčky a formu dáme do mrazáku.
  5. Když chceme hotové nanuky vyklopit, necháme formu chvíli stát při pokojové teplotě nebo ji dáme na chvíli pod tekoucí teplou vodu.