Cizrnový salát s pomeranči
Ingredience
Cizrna |
400 g |
Máta |
2 polévková lžíce |
Ocet jablečný |
1 polévková lžíce |
Olej olivový jedlý |
2 polévková lžíce |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
Petržel - nať |
2 polévková lžíce |
Pomeranče |
2 ks |
Sůl |
1 špetka |
Sýr Feta |
100 g |
-
Doba přípravy: 0 min
-
Doba vaření: 0 min
-
Počet porcí: 2 porce
- Pomeranč oloupeme i s bílou dužinou rozdělíme na měsíčky a sloupneme z nich tenkou blanku.
- Prošleháme olej šťávu z jednoho pomeranče, ocet, sůl a pepř. Konzervu cizrny, scedíme a propláchneme, smícháme s pomerančem
- rozdrobeným sýrem, mátou a petrželkou.
- Zalijeme zálivkou a podáváme.