Expresní utopenci Ládi Hrušky

Expresní utopenci Ládi Hrušky - obrázek

Ingredience


Chilli omáčka 30 ml
Cibule 1 ks
Hořčice plnotučná 30 ml
Kečup 30 ml
Ocet kvasný lihový 30 ml
Olej rostlinný 30 ml
Špekáčky 2 ks
Voda pitná 60 ml
Worchester čistě přírodní 30 ml
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Špekáčky nebo párky nakrájíme na kolečka a větší cibuli na půlkolečka.
  2. V malém hrnci smícháme vodu, ocet, olej, hořčici, kečup, worchestrovou omáčku a chilli omáčku a přivedeme k varu. Jakmile se nálev začne vařit, hrnec odstavíme z plotny.
  3. Do zavařovací sklenice vložíme polovinu nakrájených párků a cibule a zalijeme polovinou nálevu. Do sklenice doplníme zbytek párků a hořčice a přelijeme druhou polovinou nálevu.
  4. Sklenici pevně uzavřeme a dáme do chladničky odležet. Pokrm je možné konzumovat ihned po vychladnutí.