Expresní utopenci Ládi Hrušky
Ingredience
Chilli omáčka |
30 ml |
Cibule |
1 ks |
Hořčice plnotučná |
30 ml |
Kečup |
30 ml |
Ocet kvasný lihový |
30 ml |
Olej rostlinný |
30 ml |
Špekáčky |
2 ks |
Voda pitná |
60 ml |
Worchester čistě přírodní |
30 ml |
-
Doba přípravy: 20 min
-
Doba vaření: 1 min
-
Počet porcí: 1 porce
- Špekáčky nebo párky nakrájíme na kolečka a větší cibuli na půlkolečka.
- V malém hrnci smícháme vodu, ocet, olej, hořčici, kečup, worchestrovou omáčku a chilli omáčku a přivedeme k varu. Jakmile se nálev začne vařit, hrnec odstavíme z plotny.
- Do zavařovací sklenice vložíme polovinu nakrájených párků a cibule a zalijeme polovinou nálevu. Do sklenice doplníme zbytek párků a hořčice a přelijeme druhou polovinou nálevu.
- Sklenici pevně uzavřeme a dáme do chladničky odležet. Pokrm je možné konzumovat ihned po vychladnutí.