Plněný grilovaný chléb

Ingredience


Česnek 5 stroužek
Chléb konzumní 1 ks
Cibulka jarní 3 ks
Máslo čerstvé 125 g
Olej olivový 3 polévková lžíce
Paprikové lusky čerstvé 1 ks
Petržel - nať 3 kávová lžička
Rajčata 4 ks
Šunka dušená 125 g
Sýr Eidam cihla 30% 125 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Nařízneme v chlebu 2cm krajíčky, které nedořízneme.
  2. Každý zářez potřeme osoleným máslem, ve kterém jsme rozmíchali 4 stroužky česneku.
  3. Do každého zářezu vsuneme plátky šunky, eidamu, kolečka rajčat, proužky paprik a nakrájené cibulky.
  4. Zbylý česnek utřeme se solí, smícháme s olejem a petrželkou.
  5. Na alobal dáme naplněný chléb, potřeme ochuceným olejem, zabalíme do alobalu a dáme na gril.
  6. Po 20 minutách sundáme z alobalu a dopečeme.