Hlávkové saláty s krůtím masem
Ingredience
Krůtí prsa |
200 g |
Olej rostlinný |
50 ml |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
Rajčata |
3 ks |
Salát ledový |
1 ks |
Salát Rosso |
1 ks |
Sůl |
1 špetka |
Žampiony čerstvé |
10 ks |
-
Doba přípravy: 10 min
-
Doba vaření: 20 min
-
Počet porcí: 1 porce
- Omytá, osušená krůtí prsa a očištěné žampiony nakrájíme na proužky.
- Maso a žampiony orestujeme na pánvi na rozehřátém oleji. Osolíme, opepříme a za stálého míchání opékáme ještě 10 minut. Potom odstavíme z plotny.
- Saláty rozebereme na listy, dobře opláchneme a natrháme na kousky. Přidáme nakrájená rajčata a krůtí maso se žampiony. Pokrm přelijeme výpekem z pánve a ihned podáváme.