Hlávkové saláty s krůtím masem

Hlávkové saláty s krůtím masem - obrázek

Ingredience


Krůtí prsa 200 g
Olej rostlinný 50 ml
Pepř černý mletý 1 špetka
Rajčata 3 ks
Salát ledový 1 ks
Salát Rosso 1 ks
Sůl 1 špetka
Žampiony čerstvé 10 ks
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Omytá, osušená krůtí prsa a očištěné žampiony nakrájíme na proužky.
  2. Maso a žampiony orestujeme na pánvi na rozehřátém oleji. Osolíme, opepříme a za stálého míchání opékáme ještě 10 minut. Potom odstavíme z plotny.
  3. Saláty rozebereme na listy, dobře opláchneme a natrháme na kousky. Přidáme nakrájená rajčata a krůtí maso se žampiony. Pokrm přelijeme výpekem z pánve a ihned podáváme.