Frankfurtská pečeně s párkem II
Ingredience
Česnek |
4 stroužek |
Cibule |
1 ks |
Hořčice plnotučná |
2 polévková lžíce |
Hovězí vývar základní |
500 ml |
Mouka pšeničná hladká |
2 polévková lžíce |
Paprika sladká |
1 polévková lžíce |
Párky Frankfurtské |
600 g |
Pepř černý mletý |
7 g |
Smetana |
200 ml |
Sůl |
7 g |
Vepřové sádlo škvařené |
2 polévková lžíce |
-
Doba přípravy: 10 min
-
Doba vaření: 30 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Párky nakrájíme na kolečka, cibuli a česnek najemno.
- V misce smícháme hořčici, smetanu, osolíme a opepříme.
- Cibuli a česnek orestujeme na sádle, zasypeme paprikou a moukou a chvíli povaříme. Přilijeme vývar a přidáme párky. Vaříme 15 minut. Poté přidáme smetanovou směs. Povaříme 5 minut a podle chuti osolíme a opepříme.