Frankfurtská pečeně s párkem II

Ingredience


Česnek 4 stroužek
Cibule 1 ks
Hořčice plnotučná 2 polévková lžíce
Hovězí vývar základní 500 ml
Mouka pšeničná hladká 2 polévková lžíce
Paprika sladká 1 polévková lžíce
Párky Frankfurtské 600 g
Pepř černý mletý 7 g
Smetana 200 ml
Sůl 7 g
Vepřové sádlo škvařené 2 polévková lžíce
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Párky nakrájíme na kolečka, cibuli a česnek najemno.
  2. V misce smícháme hořčici, smetanu, osolíme a opepříme.
  3. Cibuli a česnek orestujeme na sádle, zasypeme paprikou a moukou a chvíli povaříme. Přilijeme vývar a přidáme párky. Vaříme 15 minut. Poté přidáme smetanovou směs. Povaříme 5 minut a podle chuti osolíme a opepříme.