Rychlá pizza Ládi Hrušky
Ingredience
Jogurt bílý |
200 g |
Kypřicí prášek do pečiva |
0.5 ks |
Mouka polohrubá |
300 g |
Sůl |
2 g |
Vejce slepičí |
1 ks |
-
Doba přípravy: 20 min
-
Doba vaření: 25 min
-
Počet porcí: 2 porce
- Jogurt, polohrubou mouku, prášek do pečiva, vejce a sůl nejprve vařečkou smícháme v míse a poté rukama vypracujeme hladké těsto. Pokud se těsto lepí, přidáme podle potřeby trochu mouky.
- Těsto přendáme na plech vyložený pečícím papírem a vyválíme na placku. Na těsto navrstvíme náplň podle vlastní fantazie a chuti.
- Pečeme v předehřáté troubě při 150 °C asi 20 - 30 minut do křupava.