Filety z tresky se šalotkami a hořčicí

Ingredience


Citronová šťáva 2 polévková lžíce
Hořčice plnotučná 1 polévková lžíce
Pepř černý mletý 1 špetka
Šalotka 4 ks
Sůl 0.5 kávová lžička
Treska filety 400 g
Tvaroh měkký bez tuku 50 g
Voda pitná 1 polévková lžíce
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Šalotky nadrobno nasekáme a necháme v kastrolu s 1 lžící vody zesklovatět.
  2. V míse smícháme tvaroh s hořčicí a citronovou šťávou. Směs mírně osolíme a opepříme.
  3. Na dno pekáče rozprostřeme připravené šalotky, přidáme filety z tresky a vše přelijeme tvarohovou směsí.
  4. Pokrm pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 15 minut.