Filety z tresky se šalotkami a hořčicí
Ingredience
Citronová šťáva |
2 polévková lžíce |
Hořčice plnotučná |
1 polévková lžíce |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
Šalotka |
4 ks |
Sůl |
0.5 kávová lžička |
Treska filety |
400 g |
Tvaroh měkký bez tuku |
50 g |
Voda pitná |
1 polévková lžíce |
-
Doba přípravy: 20 min
-
Doba vaření: 15 min
-
Počet porcí: 2 porce
- Šalotky nadrobno nasekáme a necháme v kastrolu s 1 lžící vody zesklovatět.
- V míse smícháme tvaroh s hořčicí a citronovou šťávou. Směs mírně osolíme a opepříme.
- Na dno pekáče rozprostřeme připravené šalotky, přidáme filety z tresky a vše přelijeme tvarohovou směsí.
- Pokrm pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 15 minut.