Falešný bramborový salát z celeru
Ingredience
Celer bulvový |
0.25 ks |
Cibule |
1 ks |
Citronová šťáva |
1 polévková lžíce |
Jogurt nízkotučný |
150 ml |
Med včelí |
1 polévková lžíce |
Okurky nakládané |
300 ml |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
Smetana 12% (konzumní) |
150 ml |
Sůl |
0.5 kávová lžička |
Suprimo Mrkev s hráškem |
300 ml |
Vejce slepičí |
4 ks |
-
Doba přípravy: 20 min
-
Doba vaření: 0 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Oloupanou cibuli nakrájíme na proužky, okurky nakrájíme na kolečka a společně povaříme ve vroucí vodě. Scedíme a vsypeme do mísy.
- Přimícháme scezenou sterilovanou mrkev s hráškem, předem uvařený, nahrubo nastrouhaný celer, osolíme a opepříme. Vmícháme natvrdo uvařená, na kostičky nakrájená vejce, jogurt a smetanu. Nakonec můžeme přidat trochu citronové šťávy a salát přisladit medem.