Falešný bramborový salát z celeru

Ingredience


Celer bulvový 0.25 ks
Cibule 1 ks
Citronová šťáva 1 polévková lžíce
Jogurt nízkotučný 150 ml
Med včelí 1 polévková lžíce
Okurky nakládané 300 ml
Pepř černý mletý 1 špetka
Smetana 12% (konzumní) 150 ml
Sůl 0.5 kávová lžička
Suprimo Mrkev s hráškem 300 ml
Vejce slepičí 4 ks
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Oloupanou cibuli nakrájíme na proužky, okurky nakrájíme na kolečka a společně povaříme ve vroucí vodě. Scedíme a vsypeme do mísy.
  2. Přimícháme scezenou sterilovanou mrkev s hráškem, předem uvařený, nahrubo nastrouhaný celer, osolíme a opepříme. Vmícháme natvrdo uvařená, na kostičky nakrájená vejce, jogurt a smetanu. Nakonec můžeme přidat trochu citronové šťávy a salát přisladit medem.