Kuřecí karbanátky s celerem
Ingredience
Celer bulvový |
0.25 ks |
Kmín drcený |
1 špetka |
Kuře |
500 g |
Kurkuma |
1 kávová lžička |
Olej rostlinný |
200 ml |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
Sůl |
1 kávová lžička |
Vaječný žloutek slepičí |
1 ks |
-
Doba přípravy: 20 min
-
Doba vaření: 10 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Kousky kuřecího masa marinujeme v oleji se lžičkou kurkumy (nebo kari koření) do druhého dne.
- Maso vyjmeme z marinády a umeleme. Očištěný celer také umeleme, přidáme k masu a vmícháme žloutek, sůl, pepř a kmín. Vypracujeme směs a tvarujeme karbanátky.
- Karbanátky opékáme na oleji, ve kterém se maso marinovalo.