Tvarohová pizza
Ingredience
Anglická slanina |
100 g |
Česnek |
1 stroužek |
Kečup |
2 polévková lžíce |
Kukuřice cukrová |
1 hrst |
Kypřicí prášek do pečiva |
1 ks |
Mléko polotučné |
5 polévková lžíce |
Mouka polohrubá |
300 g |
Olej stolní |
4 polévková lžíce |
Sůl |
1 špetka |
Šunka dušená |
100 g |
Sýr Eidam cihla 40% |
100 g |
Tvaroh jemný |
250 g |
Vejce slepičí |
2 ks |
-
Doba přípravy: 40 min
-
Doba vaření: 0 min
-
Počet porcí: 2 porce
- Smícháme vše dohromady a vypracujeme těsto.
- Které vyválíme a dáme na vymazaný a vysypaný plech.
- Těsto potřeme kečupem, který jsme smíchali s česnekem a olejem.
- Strouhaným sýrem posypeme a dáváme suroviny dle chuťi.
- Pečeme na 220 stupňů 20 minut.