Ředkvičkovo-vajíčková pomazánka s celozrnnou bagetkou
Ingredience
Bageta celozrnná |
30 g |
Jogurt nízkotučný |
10 g |
Lučina linie s vlákninou |
15 g |
Mrkev kořen |
30 g |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
Ředkvička |
40 g |
Sůl |
1 špetka |
Vejce slepičí |
0.25 ks |
-
Doba přípravy: 15 min
-
Doba vaření: 0 min
-
Počet porcí: 1 porce
- Očištěnou mrkev a omyté ředkvičky nakrájíme na plátky.
- V misce smícháme lučinu s jogurtem a čtvrtkou natvrdo uvařeného, nasekaného vejce. Mírně osolíme, opepříme a přidáme připravenou zeleninu.
- Podáváme s čerstvou celozrnnou bagetou jako svačinu.