Sobotní snídaně

Ingredience


celozrnna houska 2 ks
Chléb toastový 80 g
Marmeláda brusinková 60 g
Máslo čerstvé 10 g
Pažitka 1 kávová lžička
Pomeranče 4 ks
President Camembert linea 60 g
Sůl 1 špetka
Vejce slepičí 2 ks
Voda pitná 0.5 l
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Uvaříme dvě vejce naměkko. Omyjeme pažitku a nasekáme na jemno. Housky rozpůlíme a namažeme máslem a posypeme pažitkou.
  2. Dozlatova opečeme toastový chléb, na něj položíme na plátky nakrájený Camembert a brusinkový kompot.
  3. Vymačkáme šťávu z pomerančů a vlijeme ji do sklenic.
  4. Housky a toastový chleba podáváme společně s naměkko uvařenými vajíčky a zapíjíme čerstvým pomerančovým džusem.