Paštika z drůbežích jater II

Ingredience


Estragon 1 kávová lžička
Játra drůbeží 300 g
Ocet malinový 3 polévková lžíce
Pepř černý mletý 1 špetka
Sůl 0.5 kávová lžička
Tvaroh měkký bez tuku 150 g
Olej rostlinný 1 polévková lžíce
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Očištěná drůbeží játra zprudka orestujeme na teflonové pánvi lehce potřené olejem. Orestovaná játra zalijeme malinovým octem, osolíme je a opepříme.
  2. Lístky čerstvého estragonu spolu s připravenými játry a s měkkým tvarohem dáme do robotu. Vše rozmixujeme na pyré a směs přendáme do paštikové formy.
  3. Paštiku necháme 24 hodin v chladničce uležet.