Paštika z drůbežích jater II
Ingredience
Estragon |
1 kávová lžička |
Játra drůbeží |
300 g |
Ocet malinový |
3 polévková lžíce |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
Sůl |
0.5 kávová lžička |
Tvaroh měkký bez tuku |
150 g |
Olej rostlinný |
1 polévková lžíce |
-
Doba přípravy: 20 min
-
Doba vaření: 5 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Očištěná drůbeží játra zprudka orestujeme na teflonové pánvi lehce potřené olejem. Orestovaná játra zalijeme malinovým octem, osolíme je a opepříme.
- Lístky čerstvého estragonu spolu s připravenými játry a s měkkým tvarohem dáme do robotu. Vše rozmixujeme na pyré a směs přendáme do paštikové formy.
- Paštiku necháme 24 hodin v chladničce uležet.