Filety z mořského vlka ve skořicovo-mátové páře

Ingredience


Citronová šťáva 1 polévková lžíce
Máta 3 ks
Mořský vlk filety 4 ks
Pepř černý mletý 1 špetka
Skořice celá 2 ks
Skořice mletá 0.5 kávová lžička
Sůl 1 kávová lžička
Sůl mořská 10 g
Voda pitná 1 l
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Do parního hrnce nalijeme vodu, přidáme sůl, 3 snítky čerstvé máty Několik lístků ponecháme na ozdobu) a mletou skořici. Vodu ohřejeme, do hrnce na vyšší patro položíme osolené a opepřené filety z mořského vlka (s kůží) a vaříme 10 minut.
  2. Uvařené filety podáváme pokapané citronovou šťávou, ozdobené lístky čerstvé máty a polovinou tyčinky celé skořice.