Pikantní vepřové kotlety

Ingredience


Česnek 3 stroužek
Hořčice 2 polévková lžíce
Majolka 2 polévková lžíce
Olej stolní 2 polévková lžíce
Pepř černý mletý 1 špetka
Polévkové koření Maggi 1 polévková lžíce
Sůl 1 špetka
Vegeta 1 špetka
Vejce slepičí 3 ks
Vepřové kotlety 1 kg
Worcester (worcesterská omáčka) 1 polévková lžíce
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Smícháme na marinádu suroviny - česnek, hořčici, majolku, olej, pepř, maggi, sůl, vegetu, vejce a worcester.
  2. Na 3 dny do ní ponoříme maso.
  3. Poté vyjmeme a na teflonové pánvi osmahneme.
  4. Podáváme teplé.