Pikantní vepřové kotlety
Ingredience
Česnek |
3 stroužek |
Hořčice |
2 polévková lžíce |
Majolka |
2 polévková lžíce |
Olej stolní |
2 polévková lžíce |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
Polévkové koření Maggi |
1 polévková lžíce |
Sůl |
1 špetka |
Vegeta |
1 špetka |
Vejce slepičí |
3 ks |
Vepřové kotlety |
1 kg |
Worcester (worcesterská omáčka) |
1 polévková lžíce |
-
Doba přípravy: 20 min
-
Doba vaření: 10 min
-
Počet porcí: 6 porcí
- Smícháme na marinádu suroviny - česnek, hořčici, majolku, olej, pepř, maggi, sůl, vegetu, vejce a worcester.
- Na 3 dny do ní ponoříme maso.
- Poté vyjmeme a na teflonové pánvi osmahneme.
- Podáváme teplé.