Nadívaná treska
Ingredience
Celer řapíkatý |
25 g |
Cibule |
50 g |
Krabí maso konzervované |
100 g |
Pepř černý mletý |
2 špetka |
Petržel - nať |
1 polévková lžíce |
Rajčatová šťáva |
250 ml |
Sůl |
1 kávová lžička |
Treska filety |
800 g |
Vejce slepičí |
1 ks |
-
Doba přípravy: 20 min
-
Doba vaření: 30 min
-
Počet porcí: 4 porce
- V míse smícháme nadrobno nakrájenou cibuli a řapíkatý celer, přidáme nasekanou petrželku, část rajčatové šťávy, rozmělněné krabí maso a celé vejce. Podle chuti osolíme a opepříme.
- Připravenou nádivku rozprostřeme na 4 filety z tresky a zakryjeme zbylými filety. Vložíme do menšího kastrolu a zalijeme zbylou rajčatovou šťávou.
- Pokrm pečeme v troubě vyhřáté na 190°C asi 30 minut.
- Ihned po vyjmutí z trouby podáváme.