Nadívaná treska

Ingredience


Celer řapíkatý 25 g
Cibule 50 g
Krabí maso konzervované 100 g
Pepř černý mletý 2 špetka
Petržel - nať 1 polévková lžíce
Rajčatová šťáva 250 ml
Sůl 1 kávová lžička
Treska filety 800 g
Vejce slepičí 1 ks
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. V míse smícháme nadrobno nakrájenou cibuli a řapíkatý celer, přidáme nasekanou petrželku, část rajčatové šťávy, rozmělněné krabí maso a celé vejce. Podle chuti osolíme a opepříme.
  2. Připravenou nádivku rozprostřeme na 4 filety z tresky a zakryjeme zbylými filety. Vložíme do menšího kastrolu a zalijeme zbylou rajčatovou šťávou.
  3. Pokrm pečeme v troubě vyhřáté na 190°C asi 30 minut.
  4. Ihned po vyjmutí z trouby podáváme.