Koláč bez těsta s tuňákem a rajčaty

Ingredience


Olej rostlinný 1 kávová lžička
Pepř černý mletý 1 špetka
Provensálské koření 2 špetka
Rajčata 2 ks
Sůl 0.5 kávová lžička
Tuňák ve vlastní šťávě 80 g
Tvaroh měkký bez tuku 2 polévková lžíce
Vaječný bílek slepičí 4 ks
Vejce slepičí 2 ks
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Na pánvi lehce potřené olejem usmažíme omeletu ze dvou rozšlehaných vajec.
  2. Omytá rajčata nakrájíme na velmi tenké plátky, tuňáka rozmělníme vidličkou a promícháme s tvarohem a kořením.
  3. Všechny připravené suroviny dobře promícháme, osolíme, opepříme a směs přendáme do zapékací mísy.
  4. Koláč pečeme v troubě vyhřáté na 180°C 20-25 minut.