Koláč bez těsta s tuňákem a rajčaty
Ingredience
Olej rostlinný |
1 kávová lžička |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
Provensálské koření |
2 špetka |
Rajčata |
2 ks |
Sůl |
0.5 kávová lžička |
Tuňák ve vlastní šťávě |
80 g |
Tvaroh měkký bez tuku |
2 polévková lžíce |
Vaječný bílek slepičí |
4 ks |
Vejce slepičí |
2 ks |
-
Doba přípravy: 20 min
-
Doba vaření: 25 min
-
Počet porcí: 3 porce
- Na pánvi lehce potřené olejem usmažíme omeletu ze dvou rozšlehaných vajec.
- Omytá rajčata nakrájíme na velmi tenké plátky, tuňáka rozmělníme vidličkou a promícháme s tvarohem a kořením.
- Všechny připravené suroviny dobře promícháme, osolíme, opepříme a směs přendáme do zapékací mísy.
- Koláč pečeme v troubě vyhřáté na 180°C 20-25 minut.