Mangold s tofu
Ingredience
Cibule |
0.5 ks |
Mangold |
500 g |
Máta |
1 kávová lžička |
Omáčka sójová |
1 kávová lžička |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
Špenát listový čerstvý |
400 g |
Sůl |
0.5 kávová lžička |
Sýr sójový - Tofu |
240 g |
-
Doba přípravy: 20 min
-
Doba vaření: 20 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Mangold a čerstvý špenát propláchneme a po okapání nakrájíme.
- Oloupanou cibuli nadrobno nakrájíme a osmahneme dozlatova na pánvi s nepřilnavým povrchem. Přidáme mangold se špenátem a pod pokličkou podusíme 10 minut.
- Tofu nakrájíme na kostičky a vsypeme do pánve. Přidáme sójovou omáčku a vše 5 minut zvolna restujeme. Osolíme, opepříme a restujeme ještě 5 minut.
- Pokrm podáváme teplý, posypaný nasekanou mátou.