Mangold s tofu

Ingredience


Cibule 0.5 ks
Mangold 500 g
Máta 1 kávová lžička
Omáčka sójová 1 kávová lžička
Pepř černý mletý 1 špetka
Špenát listový čerstvý 400 g
Sůl 0.5 kávová lžička
Sýr sójový - Tofu 240 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Mangold a čerstvý špenát propláchneme a po okapání nakrájíme.
  2. Oloupanou cibuli nadrobno nakrájíme a osmahneme dozlatova na pánvi s nepřilnavým povrchem. Přidáme mangold se špenátem a pod pokličkou podusíme 10 minut.
  3. Tofu nakrájíme na kostičky a vsypeme do pánve. Přidáme sójovou omáčku a vše 5 minut zvolna restujeme. Osolíme, opepříme a restujeme ještě 5 minut.
  4. Pokrm podáváme teplý, posypaný nasekanou mátou.