Tvarohovo-vajíčkový krém
Ingredience
Chléb celozrnný pšeničný |
2 plátek |
Cibulka jarní |
1 ks |
Hořčice plnotučná |
1 kávová lžička |
Pepř bílý |
2 špetka |
Sůl |
0.25 kávová lžička |
Tvaroh měkký - nízkotučný |
250 g |
Vejce slepičí |
2 ks |
Majonéza light |
2 polévková lžíce |
-
Doba přípravy: 10 min
-
Doba vaření: 9 min
-
Počet porcí: 2 porce
- Do mixéru dáme nízkotučný tvaroh, natvrdo vařená, pokrájená vajíčka, majonézu light, hořčici, sůl, pepř a vše rozmixujeme na krém. (Vajíčka vaříme 9 minut.)
- Očištěnou jarní cibulku pokrájíme na tenká kolečka. Plátky chleba potřeme tvarohovým krémem, posypeme je cibulkou a podáváme.