Tvarohovo-vajíčkový krém

Ingredience


Chléb celozrnný pšeničný 2 plátek
Cibulka jarní 1 ks
Hořčice plnotučná 1 kávová lžička
Pepř bílý 2 špetka
Sůl 0.25 kávová lžička
Tvaroh měkký - nízkotučný 250 g
Vejce slepičí 2 ks
Majonéza light 2 polévková lžíce
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Do mixéru dáme nízkotučný tvaroh, natvrdo vařená, pokrájená vajíčka, majonézu light, hořčici, sůl, pepř a vše rozmixujeme na krém. (Vajíčka vaříme 9 minut.)
  2. Očištěnou jarní cibulku pokrájíme na tenká kolečka. Plátky chleba potřeme tvarohovým krémem, posypeme je cibulkou a podáváme.