Bramborový salát jako hlavní chod
Ingredience
Brambory |
300 g |
Pepř bílý |
1 kávová lžička |
Petržel - nať |
3 polévková lžíce |
Rajčata Cherry |
100 g |
Šalotka |
1 ks |
Sůl |
1 kávová lžička |
Uzené maso vařené |
100 g |
Vejce slepičí |
2 ks |
Zakysaná smetana |
100 g |
-
Doba přípravy: 15 min
-
Doba vaření: 20 min
-
Počet porcí: 2 porce
- Brambory uvaříme ve slupce. Vejce uvaříme natvrdo a vše necháme vychladnout.
- Brambory nakrájíme na kousky, přidáme přepůlená rajčata a vejce nakrájené na kostičky. Přidáme nasekanou petrželku, šalotku a uzené maso na kostičky.
- Podáváme osolené, opepřeme se zakysanou smetanou.