Cibule v alobalu
Ingredience
Česnek |
1 stroužek |
Cibule |
100 g |
Citronová šťáva |
1 kávová lžička |
Olej rostlinný |
3 g |
Paprika mletá sladká |
1 špetka |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
Petržel - nať |
10 g |
Sůl |
1 špetka |
-
Doba přípravy: 10 min
-
Doba vaření: 20 min
-
Počet porcí: 1 porce
- Oloupanou cibuli rozpůlíme a položíme na dva čtverce alobalu potřené olejem.
- Česnek rozetřeme, přidáme nasekanou petrželku, citronovou šťávu, sůl, pepř a mletou sladkou pepriku. Vše promícháme a směs rozdělíme na poloviny cibule. Alobal dobře uzavřeme.
- Cibuli pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 20 minut.