Ovesné koláčky

Ingredience


Ovesné vločky 80 g
Protlak rajčatový sterilovaný 4 polévková lžíce
Provensálské koření 0.5 polévková lžíce
Rajčata 8 ks
Sůl 0.5 kávová lžička
Šunka dušená 150 g
Sýr Feta 100 g
Vejce slepičí 1 ks
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Troubu předehřejeme na 170 °C, plech vyložíme pečicím papírem. Šunku nakrájíme na nudličky, rajčata a sýr nakrájíme na kostičky.
  2. V míse promícháme rozšlehané vejce s vločkami, přidáme sůl a provensálské koření a dobře promícháme.
  3. Z odstátého těsta tvoříme na plechu placičky, každou potřeme částí protlaku, posypeme šunkou, rajčaty a sýrem.
  4. V předehřáté troubě pečeme zhruba 20 minut a podáváme.