Ovesné koláčky
Ingredience
Ovesné vločky |
80 g |
Protlak rajčatový sterilovaný |
4 polévková lžíce |
Provensálské koření |
0.5 polévková lžíce |
Rajčata |
8 ks |
Sůl |
0.5 kávová lžička |
Šunka dušená |
150 g |
Sýr Feta |
100 g |
Vejce slepičí |
1 ks |
-
Doba přípravy: 20 min
-
Doba vaření: 20 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Troubu předehřejeme na 170 °C, plech vyložíme pečicím papírem. Šunku nakrájíme na nudličky, rajčata a sýr nakrájíme na kostičky.
- V míse promícháme rozšlehané vejce s vločkami, přidáme sůl a provensálské koření a dobře promícháme.
- Z odstátého těsta tvoříme na plechu placičky, každou potřeme částí protlaku, posypeme šunkou, rajčaty a sýrem.
- V předehřáté troubě pečeme zhruba 20 minut a podáváme.