Rizoto s mletým hovězím a vepřovým masem

Ingredience


Česnek 1 stroužek
Cibulka jarní 40 g
Hovězí maso mleté 40 g
Olej rostlinný 5 g
Paprika červená 50 g
Paprika zelená 80 g
Pepř černý mletý 1 špetka
Rýže dušená 35 g
Sůl 1 špetka
Sýr Eidam cihla 30% 20 g
Vepřové maso mleté 30 g
Voda pitná 100 ml
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. V kastrolu na oleji orestujeme očištěnou, nasekanou cibulku i s natí. Přidáme mleté maso, prolisovaný česnek, očištěné, na kostičky nakrájené papriky, osolíme a opepříme. Podlijeme trochou vody a za stálého míchání 5 minut restujeme.
  2. Do masové směsi vmícháme vařenou nebo dušenou rýži.
  3. Rizoto při podávání posypeme nastrouhaným sýrem.