Vepřová játra s rajčaty
Ingredience
Bobkový list |
1 ks |
Brambory vařené |
120 g |
Česnek |
2 stroužek |
Hovězí vývar základní |
100 ml |
Játra vepřová |
120 g |
Mouka pšeničná hladká T 650 |
5 g |
Olej rostlinný |
7 g |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
Rajčata |
100 g |
Sůl |
1 špetka |
-
Doba přípravy: 10 min
-
Doba vaření: 15 min
-
Počet porcí: 1 porce
- Na pánvi na části oleje opečeme na plátky nakrájený česnek. Přidáme koření, sůl a poloviny rajčat. Přilijeme vývar a chvíli podusíme.
- Očištěná, na malé plátky nakrájená játra poprášíme hladkou moukou a opečeme na zbylém oleji.
- Játra podáváme s rajčaty a vařenými bramborami.