Kuřecí játra s francouzskou zeleninou

Ingredience


Máslo nízkokalorické 0.5 polévková lžíce
Pepř bílý 2 špetka
Sůl 0.25 kávová lžička
Zeleninová směs francouzská - mražená 250 g
Bazalka 1 kávová lžička
Chilli koření mleté 2 špetka
Cibulka lahůdková 2 ks
Játra kuřecí 250 g
Olej sezamový 1 polévková lžíce
Pepř bílý 2 špetka
Sůl 3 špetka
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. V pánvi na rozehřátém másle podusíme mraženou francouzskou zeleninovou směs podle návodu. Pak ji ochutíme solí a bílým pepřem.
  2. Očištěná a omytá kuřecí játra osušíme. Lahůdkovou cibulku pokrájíme na kroužky.
  3. V pánvi rozehřejeme olej, na něm zpěníme cibulku, přimícháme játra a orestujeme je. Když jsou hotová, ochutíme je solí, chilli, citrónovým pepřem, přidáme sušenou bazalku a krátce je pod poklicí podusíme (1-2 minuty).
  4. Pak k játrům přidáme dušenou zeleninovou směs, promícháme a hned servírujeme.