Rošťáčky
Ingredience
Česnek |
4 stroužek |
Cukr krupice |
1 kávová lžička |
Hořčice Dijonská |
1 polévková lžíce |
Kuřecí prsa |
600 g |
Mouka pšeničná hladká T 650 |
2 polévková lžíce |
Omáčka sojová světlá |
1 polévková lžíce |
Pepř černý mletý |
20 špetka |
Sůl |
0.25 kávová lžička |
Vejce slepičí |
2 ks |
Worchester čistě přírodní |
1 kávová lžička |
Olej rostlinný |
100 ml |
-
Doba přípravy: 15 min
-
Doba vaření: 20 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Kuřecí prsa podélně rozkrájíme na plátky, česnek utřeme se solí.
- Do mísy vložíme maso a zalijeme zbylými surovinami, které jsme si v misce pečlivě promíchali. Mísu přikryjeme fólií a necháme přes noc v lednici.
- Druhý den maso i s marinádou smažíme z obou stran na rozpáleném oleji.