Treska s mexickým kořením a mraženou zeleninou
Ingredience
Aljašská Treska filé LIDL |
200 g |
Koření mexické |
0.5 kávová lžička |
Olej olivový |
0.5 polévková lžíce |
Pepř černý mletý |
2 špetka |
Sůl |
2 špetka |
Koření mexické |
0.5 kávová lžička |
Olej olivový |
0.5 polévková lžíce |
Zeleninová směs mexická - Bonduel |
250 g |
-
Doba přípravy: 10 min
-
Doba vaření: 30 min
-
Počet porcí: 2 porce
- Omyté a osušené filety z tresky potřeme olejem, osolíme je a posypeme mexickým kořením. Filety na chvíli odložíme. Troubu si předehřejeme na 200°C.
- V pekáčku na plotně rozehřejeme olej, dáme na něj zmrazenou zeleninovou směs, prohřejeme ji, ochutíme též mexickým kořením a promícháme. Plotnu vypneme. Na zeleninu poklademe ochucené filety z tresky a pekáček vložíme do horké trouby. Pečeme přibližně 15 minut, poté filety obrátíme a pečeme dalších 15 minut dozlatova.
- Upečené porce se zeleninou dáme na talíře a hned servírujeme.