Treska s mexickým kořením a mraženou zeleninou

Ingredience


Aljašská Treska filé LIDL 200 g
Koření mexické 0.5 kávová lžička
Olej olivový 0.5 polévková lžíce
Pepř černý mletý 2 špetka
Sůl 2 špetka
Koření mexické 0.5 kávová lžička
Olej olivový 0.5 polévková lžíce
Zeleninová směs mexická - Bonduel 250 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Omyté a osušené filety z tresky potřeme olejem, osolíme je a posypeme mexickým kořením. Filety na chvíli odložíme. Troubu si předehřejeme na 200°C.
  2. V pekáčku na plotně rozehřejeme olej, dáme na něj zmrazenou zeleninovou směs, prohřejeme ji, ochutíme též mexickým kořením a promícháme. Plotnu vypneme. Na zeleninu poklademe ochucené filety z tresky a pekáček vložíme do horké trouby. Pečeme přibližně 15 minut, poté filety obrátíme a pečeme dalších 15 minut dozlatova.
  3. Upečené porce se zeleninou dáme na talíře a hned servírujeme.