Okurkové jednohubky s černou ředkví, tuňákem a rajčaty

Ingredience


Okurka salátová 1 ks
Rajčata Cherry 10 ks
Bílá cibulka 1 ks
Paprika mletá sladká 2 špetka
Pepř bílý 2 špetka
Ředkev černá 0.5 ks
Sůl 2 špetka
Sýr Cottage 4 polévková lžíce
Tuňák ve vlastní šťávě 160 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Černou ředkev omyjeme, polovinu oloupeme a nastrouháme do mísy. Přidáme k ní kousky tuňáku (bez šťávy), očištěnou, nadrobno pokrájenou cibuli, čerstvý sýr, mletou sladkou papriku, sůl a pepř. Vše v míse promícháme.
  2. Omytá cherry rajčata rozkrájíme na poloviny.
  3. Omytou salátovou okurku osušíme, nakrájíme na plátky silné přibližně 6-7mm. Plátky okurky poklademe na mísu. Na každý plátek dáme lžičkou kopeček tuňákové pomazánky, na pomazánku posadíme půlky cherry rajčátek a hned podáváme.