Okurkové jednohubky s černou ředkví, tuňákem a rajčaty
Ingredience
Okurka salátová |
1 ks |
Rajčata Cherry |
10 ks |
Bílá cibulka |
1 ks |
Paprika mletá sladká |
2 špetka |
Pepř bílý |
2 špetka |
Ředkev černá |
0.5 ks |
Sůl |
2 špetka |
Sýr Cottage |
4 polévková lžíce |
Tuňák ve vlastní šťávě |
160 g |
-
Doba přípravy: 10 min
-
Doba vaření: 0 min
-
Počet porcí: 20 porcí
- Černou ředkev omyjeme, polovinu oloupeme a nastrouháme do mísy. Přidáme k ní kousky tuňáku (bez šťávy), očištěnou, nadrobno pokrájenou cibuli, čerstvý sýr, mletou sladkou papriku, sůl a pepř. Vše v míse promícháme.
- Omytá cherry rajčata rozkrájíme na poloviny.
- Omytou salátovou okurku osušíme, nakrájíme na plátky silné přibližně 6-7mm. Plátky okurky poklademe na mísu. Na každý plátek dáme lžičkou kopeček tuňákové pomazánky, na pomazánku posadíme půlky cherry rajčátek a hned podáváme.