Medová pikantní omáčka s kešu oříšky
Ingredience
Česnek |
2 stroužek |
Med včelí |
2 polévková lžíce |
Ocet vinný |
2 polévková lžíce |
Olej z vlašských ořechů |
2 polévková lžíce |
Omáčka sójová |
2 kávová lžička |
Ořechy Kešu |
20 g |
Pepř bílý |
2 špetka |
Voda pitná |
2 polévková lžíce |
-
Doba přípravy: 10 min
-
Doba vaření: 0 min
-
Počet porcí: 2 porce
- Kešu oříšky posekáme nadrobno a dáme je do misky. Přidáme k nim vinný ocet, ořechový olej, med, prolisované stroužky česneku, sójovou omáčku, vodu a čerstvě pomletý pepř.
- Vše důkladně promícháme, misku s omáčkou uzavřeme a dáme před použitím na 30 minut do chladničky.