Jednohubky z okurky s medovo-broskvovým krémem
Ingredience
Broskve |
1 ks |
Okurka salátová |
1 ks |
Sirup Golden |
0.5 polévková lžíce |
Sýr Lučina - termizovaný |
130 g |
Višně |
1 hrnek |
-
Doba přípravy: 10 min
-
Doba vaření: 0 min
-
Počet porcí: 10 porcí
- Omytou salátovou okurku "hadovku" osušíme a nakrájíme na 8-10 plátků asi 2cm vysoké. Čerstvé višně se stopkou omyjeme.
- Do mixéru dáme přírodní Lučinu, na kousky pokrájenou oloupanou broskev, zlatý sirup a směs rozmixujeme na konzistenci krému. Krém vložíme do cukrářského sáčku se širší hubičkou.
- Plátky okurky poklademe na tácek, na každý plátek nastříkáme kopeček krému. Každou jednohubku ozdobíme višní a servírujeme.