Jednohubky z okurky s medovo-broskvovým krémem

Ingredience


Broskve 1 ks
Okurka salátová 1 ks
Sirup Golden 0.5 polévková lžíce
Sýr Lučina - termizovaný 130 g
Višně 1 hrnek
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Omytou salátovou okurku "hadovku" osušíme a nakrájíme na 8-10 plátků asi 2cm vysoké. Čerstvé višně se stopkou omyjeme.
  2. Do mixéru dáme přírodní Lučinu, na kousky pokrájenou oloupanou broskev, zlatý sirup a směs rozmixujeme na konzistenci krému. Krém vložíme do cukrářského sáčku se širší hubičkou.
  3. Plátky okurky poklademe na tácek, na každý plátek nastříkáme kopeček krému. Každou jednohubku ozdobíme višní a servírujeme.